LEVROI FILM & MEDIA HEADER
filmbedrijf voor bedrijfsfilms


menu
FILBEDRIJF VOOR BEDRIJFSILMS

bedrijfs
film

animatie
film
live
stream
podcast instructie
film
evenement
film
concert &
theater
e-learning
FILMBEDRIJF VOOR PROFESSIONELE BEDRIJFSFILMS


Afscheidsmodule

De Invisio Afscheidsmodule is een modulaire afscheidskist, nieuw in Nederland.


Cyclefit

Opleider en leverancier van bikefitters.


Frank van Driel

Fotograaf of kunstenaar?
Een korte promoclip voor
een topfotograaf.


D and D

D and D safe sourcing is een bedrijf uit Bergeijk met een grote onderneming in China, Brabantse pioniers in Azie.


Back 2 school

Internet commercial voor het Nederlands Bakkerij Centrum. Acteur Edo Brunner mag weer naar school...


Solar Car

We hebben behoefte aan schone energie. Solar team eindhoven zet stappen./a>.

LEVROI FILM & MEDIA • BEDRIJSFILM LATEN MAKEN :: the good stuff ::
 
bedrijfs film viral movie levroi
Een goede bedrijfsfilm laten maken
Laat uw bedrijf op de kaart zetten (of houden) met een krachtige bedrijfsfilm.
U kunt laten zien waar de kracht van uw onderneming ligt en waarin u zich onderscheidt van uw concurrentie.

We komen op gesprek voor een 1e intake waarin u ons uw ideeën en wensen uitlegt. We sluiten daar op aan met een goed scherp concept en zodra we overeenstemming hebben over dit concept dan gaan we aan de slag. U blijft ten alle tijden betrokken bij het film proces. Het is onze taak om de juiste snaren te raken bij uw klanten. We monteren scherp, met humor en moderne animaties. Wij maken een film die u met plezier in uw netwerk gaat rondsturen.

Bedrijfsvideo is het ideale middel om informatie te delen
Er is geen duidelijker middel dan een bedrijfsivdeo. Met een goed script wordt in een paar minuten uw complete verhaal vertelt en getoond. De hoofdlijnen en de belangrijkste details. Wie bent u? Wat doet u? Wat zijn de voordelen van uw organisatie, produkten en/of diensten? Met een video hoeven mensen niet uw hele site door te nemen, en beelden werken 100 keer sterker dan woorden, zien is geloven.

Sfeer & gevoel en stijl
Naast de belangrijke informatie die verstrekt wordt in een bedrijfsfilm, de inhoud, moet er ook een gevoel worden opgeroepen bij de kijker. De kijker wordt nieuwsgierig gemaakt, moet vertrouwen krijgen, enthousiast worden voor een dienst, de klant moet een goed gevoel krijgen bij uw bedrijf. We zetten de juiste sfeer neer en samen kiezen we de juiste stijl die past bij uw organisatie.

Animatie, interview, greenscreen, filmopnamen, drone, luchtopnamen...
Er zijn vele vormen in film om uw verhaal te vertellen. We hebben specialisme op al deze gebieden, of u nu een film met animaties wilt laten maken, interviews wilt laten afnemen, spectaculaire filmopnamen van uw bedrijf wilt laten maken met specialistische apparatuur zoals onze grote film-crane, rails, dolly's, lichtsets, greenscreen achtergronden of schitterende luchtopnamen wilt laten maken met een drone, we verzorgen het hele scale, van brainstormen en samen een sterk script samenstellen tot aan de laatste puntjes op de "i" in de eindmontage.

Vertalingen, ondertitelingen, voice-overs...
En omdat veel ondernemingen niet alleen binnen de Nederlandse grenzen opereren, bieden wij volledige support en ondersteuning voor "multi-language" projecten. We leveren uw film dus in iedere gewenste taal. We werken hierin samen met gerenommeerde vertaalbureau's en professionele voice-overs over de hele wereld. De teksten uit het script worden deskundig geredigeerd. We passen uiteraard alle woorden die in de film te lezen zijn aan per taal, de voice-over wordt ingesproken door native speakers en indien gewenst kan er een ondertiteling worden gemaakt.

Aanpak, planning en levering...
We werken hierin in een aantal heldere en logische stappen.
1) We komen langs voor een intake gesprek, wensen en ideeën in kaart brengen.
2) We houden onze eigen brainstorm sessies en komen met een of soms meerdere ideeën. Deze gaan samen met een concreet plan van aanpak en bijhorend kostenplaatje.
3) Indien akkoord gaan we aan de slag met het script.
4) Wanneer het script definitief is gaan we in productie (filmopnamen, animaties, etc)
5) Er wordt een eerste draft versie van de film geleverd.
6) Na evaluatie en het verwerken van eventuele feedback leveren we de final version van uw film.

We kunnen met spoed leveren wanneer dit absoluut noodzakelijk is. Maar een het maken van een video kost tijd. Doorgaans neemt het een doorlooptijd van zo'n 4 tot 6 weken in beslag, van script tot film.


 

 

 

BEDRIJFSFILM BREDA

animatie-film.nl | bedrijfsfilm-amsterdam.nl | bedrijfsfilm-arnhem.nl | bedrijfsfilm-brabant.nl | bedrijfsfilm-breda.nl | bedrijfsfilm-denbosch.nl | bedrijfsfilm-denhaag.nl
bedrijfsfilm-ede-wageningen.nl | bedrijfsfilm-eindhoven.nl | bedrijfsfilm-helmond.nl | bedrijfsfilm-maastricht.nl | bedrijfsfilm-nijmegen.com | bedrijfsfilm-rotterdam.nl
bedrijfsfilm-tilburg.nl | bedrijfsfilm-uden.nl | bedrijfsfilm-utrecht.nl | bedrijfsfilm-weert.nl | film-bedrijf.nl | levroi.com | levroi.nl | promotie-film.nl | video-producties.org